Ko sam ja?

Moja priča

Moje ime je Zorica i ja sam duša koja je osetila da je ovo moja strast, moj poziv i da bi bila velika šteta da ne krenem u ovu avanturu. Uloge koje igram u filmu zvanom ,,Život’’ su uloga majke, supruge, čerke, sestre, nastavnice u srednjoj školi. U tom filmu se zovem Zorica. Mala Zora, tračak jutra, tračak svetlosti u ovom pomalo tamnom svetu, kako ga bar drugi vide. Ja tako vidim sebe.

Zašto baš ovaj naziv bloga? Odlučila sam da krenem sa blogom ne baš toliko skoro, zapravo pre skoro godinu dana. Tada je očigledno trebalo izabrati samo ime, jer da je bilo pravo vreme, sigurno bih krenula. Ime je došlo spontano, ali ne i slučajno, jer ništa u ovom filmu nije slučajno. Poenta mi je bila okretanje sebi, jer kad se okrenemo sebi, zavolimo sebe bez osude, tek onda možemo istinski voleti druge. Jakasebi je ,,Ja ka sebi’’, ali i ,,jaka sebi’’, jer je često potrebno da budemo jaki i da pokažemo prvenstveno sebi da smo baš takvi, jaki, uporni, moćni, ali i ponizni, verujući, nežni, budni, sjajni… Za sve ovo vreme od eureke što se naziva bloga tiče do pokretanja cele priče sam postala jača sebi, ali i okrenuta sebi više nego ranije.

Pisaću o raznim temama, o onome što mene interesuje, a to je zdrav život, zdrava ishrana, vežbanje, pozitiva, vera, duhovnost, zahvalnost, Reiki. Pisaću i verovatno o onome što mi trenutno i ne dolazi, a verujem da za sve postoji pravo vreme, tako da sam otvorena za sve ideje i sinhronicitete koji me vode u pravom smeru.

We are driven by values

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Line high touch client we need to have a Come to Jesus meeting with Phil about his attitude, so where the.

Super Efficient

Lorem ipsum dolor sit amet elit do, consectetur adipiscing, sed eiusmod tempor.

Deeply Committed

Lorem ipsum dolor sit amet elit do, consectetur adipiscing, sed eiusmod tempor.

Highly Skilled

Lorem ipsum dolor sit amet elit do, consectetur adipiscing, sed eiusmod tempor.

Keith Marshall

Designer

George Williams

Developer

Julia Castillo

Client Service